window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-FRZMY8RS4L');
BE: +32470980884 info@tdpartsandtyres.com

Verzendingen

Behandelingstijd

Bestellingen worden binnen de 24u behandeld. Indien alles op voorraad is en besteld is voor 14u00 gaat deze dezelfde dag nog op transport met DPD.

Indien een bestelling niet compleet voorradig is, of een nabestelling met een prijswijziging, zal u door ons gecontacteerd worden om de volgende stappen te doorlopen.

We versturen standaard enkel indien alle bestelde producten beschikbaar zijn. Bij uitzonderingen hierop zal u eerst gecontacteerd worden.

Verzendingskosten

Onze verzendingskosten zijn eenvoudig. Wij rekenen een eenmalige verzendingskost aan, onafhankelijk hoe groot de bestelling ook is.

Bij TD Parts and Tyres is de verzendingskost afhankelijk van de zone waarin u de levering wenst. Wij hanteren volgende zones:

Zone naam Regio’s Verzendingskost
DPD Home Zone A België €6,50
DPD Home Zone B Duitsland, Nederland €8,00
DPD Home Zone C Frankrijk, Monaco €11,00
DPD Home Zone D Denemarken, Hongarije, Ierland, Italië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië €20,00
DPD Home Zone E Luxemburg €9,50
DPD Home Zone F Spanje €15,50
DPD Home Zone G Oostenrijk €16,50
DPD Home Zone H Estland, Letland, Litouwen, Zweden €21,00
DPD Home Zone I Finland, Kroatië €26,00
Overzicht van de looptijden

Alle leveringen gebeuren met DPD. Onderstaande tabel heeft een overzicht van de tijden, in werkdagen, die DPD gemiddeld nodig heeft om een levering vanuit België naar een ander land over te brengen.

Land – Leveringslooptijden (werkdagen)
België (BE): 1 – 3
Denemarken (DK): 3 – 4
Duitsland (DE): 1 – 4
Estland (EE): 4 – 6
Finland (FI): 4 – 6
Frankrijk (FR): 2 – 4
Griekenland (GR): 6 – 9
Hongarije (HU): 3 – 5
Ierland (IE): 4 – 5
Italië (IT): 3 – 6
Kroatië (HR): 5 – 6
Letland (LV): 4 – 6
Litouwen (LT): 4 – 6
Luxemburg (LU): 1 – 3
Monaco (MC): 3 – 5
Nederland (NL): 1 – 3
Oostenrijk (AT) : 2 – 4
Polen (PL): 3 – 5
Portugal (PT): 4 – 6
Slovenië (SI): 3 – 5
Slowakije (SK): 4 – 6
Spanje (ES): 3 – 5
Tsjechië (CZ): 3 – 5
Verenigd Koninkrijk (GB): 3 – 5
Zweden (SE): 3 – 6

Mijn land staat er niet tussen...

Staat het land waar je je bestelling naar toe wilt versturen er niet tussen…​? Geen probleem, contacteer ons, en we helpen u graag verder.

Track & Trace code

Van zodra een tracking code bekend is voor een verzending krijgt u deze door van ons. Echter, deze komt maar actief eens deze door DPD zelf gescand is. Het kan dus gebeuren dat u een tracking code door krijgt die maar laat op de dag actief wordt. U moet ons hiervoor niet direct contacteren, na een paar uur zal deze zelf wel updaten.

 

Verenigd Koninkrijk

Opsturen naar het Verenigd Koninkrijk vergt vele extra stappen en documenten. Bestellingen die opgestuurd worden naar het Verenigd Koninkrijk passeren allemaal langs de douane met extra kosten en BTW tot gevolg.

Indien u wenst te bestellen vanuit het Verenigd Koninkrijk zal u enkel de levering op een event aangeboden worden als verzendingsoptie. Wij nemen dan de banden mee naar een event die we afspreken, en monteren die op losse velgen en balanceren die uit voor u.

Ophaling of levering op een event

Werking

Naast het versturen van racebanden via DPD kan u ook de optie kiezen om deze bij ons in het magazijn te komen ophalen. Dit enkel na afspraak waarbij we dan ook nog instaan voor de montage van de banden op de losse velg en de uitbalancering ervan.

Hoe gaat ophaling nu in zijn werk?

  1. Bij het bestellen kiest u voor de verzendingsoptie “Afhalen” of “Gratis Levering, montage en uitbalancering op event”.
  2. U plaatst de bestelling en doet de betaling
  3. TD Parts and Tyres verzameld de bestelling
  4. U krijgt een mail van ons dat alles verzameld is en een voorstel naar het tijdstip van afhaling of event
  5. Op het afgesproken tijdstip komt u tot bij ons en indien gewenst doen we direct de montage en uitbalancering van de racebanden

Het heeft dus geen nut om direct na het plaatsen van de bestelling naar ons te komen. Zonder afspraak is het niet zeker dat we aanwezig zijn in de zaak.

Allerlei

Retour

Er kan altijd iets niet naar wens zijn van een race band of een product kan beschadigd raken tijdens transport. Als u iets wilt retour zenden, graag dan ons op voorhand contacteren via info@tdpartsandtyres.com of het contactformulier.

Verpakkingsmaterialen

Bij TD Parts and Tyres doen we groen. We proberen met onze verpakking het milieu zo weinig mogelijk te belasten. Daarom gebruiken we geen kartonnen omdozen als we onze race banden versturen, maar gebruiken we enkel een recycleerbare transparante folie als verpakking.

Al andere producten worden stevig verpakt in een kartonnen doos.  Om zo milieuvriendelijk als mogelijk te werken, worden zoveel mogelijk kartonnen dozen hergebruikt.

Is er iets mis?

Indien er iets niet in orde is met de levering, wat dan ook, aarzel dan niet ons te contacteren via info@tdpartsandtyres.com of het contactformulier.